Woffinden tillbaka i landslaget: ”Jag är redo”

Tai Woffinden är redo för comeback i det brittiska landslaget. Efter att ha tackat nej i fjol känner han nu ett sug att återigen representera sitt hemland, detta lagom till nya par-VM där ena kvalet körs i just Storbritannien i början av juni.
— Jag är redo, säger storstjärnan till speedwaygp.com.

Ett infekterat bråk med det brittiska förbundet i fjol gjorde att Tai Woffinden drog sig ur landslaget på obestämd tid. Woffinden var bland annat besviken på förbundets attityd och menade att förändringar var nödvändiga. Förändringar som nu ska ha skett.
— Jag behövde en paus och uppenbarligen funkade det då förändringar har skett, sånt som jag har sagt till om de senaste åren.

Storbritannien inleder sitt äventyr i nya par-VM, eller Speedway of Nations som det också kallas, på hemmaplan i Manchester i början av juni. Där hoppas nu Woffinden finnas med på startlinjen och således göra comeback.
— Jag är glad att meddela att jag finns tillgänglig för Storbritannien till Speedway of Nations. Om jag blir uttagen kommer jag göra allt för att vinna något för mitt land, säger Woffinden till sajten.

Om Woffinden blir uttagen får Storbritannien ses som stora favoriter till att nå till finalspelet som körs i polska Wroclaw helgen 8-9 juni.

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.