Teurnberg lämnar Rospiggarna efter säsongen

Mikael Teurnberg lämnar Rospiggarna efter säsongen. Foto: Erik Kruse

Mikael Teurnberg lämnar Rospiggarna efter innevarande säsong, det meddelades under torsdagseftermiddagen. Teurnberg kommer vara kvar på marknadssidan, men lämnar lagledarrollen, sportchefspositionen och ordförandeklubban.

— Jag känner att energin är på väg att ta slut, och känner att jag ville lämna beskedet i tid, så att klubben hinner hitta en ersättare i god tid. Men det finns absolut ingen schism bakom, det handlar om att jag känner själv att jag är mätt på det. Det vore inte rätt mot varken förare eller klubben att gå in i en ny säsong på det sätt jag känner, säger Mikael Teurnberg till unt.se.

Vem som tar över de tunga posterna inom Rospiggarna är inte klart än.

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.