test

Steen Hansen allvarligt skadad

Foto: Wojta Zavřel

Den danska junioren Martin Steen Hansen kraschade illa vid en träning i Danmark under lördagen. Exakt hur olyckan gått till finns det inga tydliga uppgifter på ännu, men Steen Hansens team meddelar att den nyss fyllda 21-åringen ligger nedsövd i konstgjord koma på sjukhuset i Odense. Skadornas omfattning beskrivs som blödningar på hjärnan samt  fyra frakturer i ryggen.

— Martin hade otur som kraschade vid dagens träning. Dessvärre kunde det varit bättre. Han ligger nu i konstgjord koma då det finns ett par mindre blödningar på hjärnan, utöver det har han brutit ryggen på fyra ställen. Vi hoppas att vi får bättre nyheter imorgon, skriver Steen Hansens team på deras Facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.