Sundin kvar i Masarna – tar över huvudansvaret

Andreas Sundin blir kvar i Masarna och tar över som huvudansvarig. Foto: Sandra Davidsson

Andreas Sundin har tackat ja till Masarnas förslag om en förlängning samt utökat ansvar, det meddelade Avestaklubben via sin hemsida under onsdagen.
— Jag fick frågan ifrån styrelsen för ett par veckor sedan och valde att tänka efter ordentligt innan jag bestämde mig för vilket val jag skulle göra. När jag väl hade funderat ett tag var valet inte speciellt svårt, säger Sundin.

Sundin har i flera års tid varit med som assisterande lagledare till Stefan ”Tosse” Bäckström, men får nu ta över huvudsysslan efter att Bäckström tackat för sig.

Efter en säsong med svår ekonomisk sits samtidigt som laget inte riktigt presterade vad man kunde förvänta sig var det ingen självklarhet för ”Adde” att stanna, men efter en stunds betänketid blev det till sist ett positivt svar.
— Efter denna turbulenta säsong både ekonomiskt och sportsligt är det klart att man vill ta sig en funderare och verkligen tänka igenom detta beslut. Men som sagt, när jag väl funderat ett tag och bestämt mig var valet självklart. Jag har bestämt mig för att knyta näven i byxfickan och vara med på en ny resa tillsammans med Masarna och Avesta. Jag har bestämt mig för att vara en del i de nybygget som föreningen kommer att göra under 2019.

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.